درباره مدرسه

با عنایت پروردگار متعال این آموزشگاه توانسته بیش از دو دهه یکی از برترین آموزشگاه های منطقه باشد و با اهداف بلند مدت و تاثیر گذار دانش آموزانی را پرورش دهد که برای ایران عزیزمان افتخار آفرین باشند.

کادر مدرسه

کادر اجرایی : آقای سید مجتبی حقیقت موسس محترم مدرسه آقای سید محمد جواد حقیقت  مدیر مدرسه آقای رضایی معاون آموزشی آقای سید محمدرضا حقیقت معاون انضباطی  خانم محمودیان معاون انضباطی  خانم گنجی معاون اجرایی خانم اسلامی معاون پرورشی خانم حقیقت معاون فناوری خانم یاورزاده مسئول فناوری خانم چکیده خدمتگزار کادر آموزشی : خانم تهرانی معلم پایه اول خانم مسافر معلم پایه اول خانم شوقی معلم پایه دوم خانم مرسلی معلم پایه دوم خانم روزگاری معلم پایه سوم خانم پیکانی معلم پایه سوم خانم کریملی معلم پایه چهارم خانم امانی معلم پایه چهارم خانم موسی پور معلم پایه پنجم خانم درخشان معلم پایه پنجم خانم پرگر معلم پایه ششم خانم اسکندری معلم پایه ششم

اهداف و برنامه ها

امروزه مهم ترین دغدغه نظام آموزشی و پرورشی یک کشور، ایجاد بستری مناسب جهت رشد و تعالی سرمایه های فکری در جامعه اطلاعاتی و دانایی محور می باشد. تحقق این امر مستلزم تعریف مجدد و نوینی از نقش و کارکرد مدرسه ها به عنوان اصلی ترین نهاد آموزشی در جامعه می باشد.مدارس هوشمند رویكرد جدید آموزشی است كه با تلفیق فناوری اطلاعات و برنامه های درسی، تغییرات اساسی در فرایند یاددهی و یادگیری را به دنبال خواهد داشت. مدارس هوشمند از دستاوردهای مهم توسعه فناوری اطلاعات در برنامه های آموزش و پرورش می باشد كه فوائد و آثار و نتایج آن نه تنها در محیط آموزشی تاثیرات خود را خواهد داشت بلكه تحولی نوین همراه با تجارب واقعی محیط زندگی دانش آموزان و فردای آن ها  خواهد بود. هفت اصل كلیدی در مدارس هوشمند عبارتند از : 1 - دانش خلاق 2 - استعداد یادگیری 3 - توجه به فهم مطالب 4 - آموختن با هدف تسلط و انتقال آن 5 - ارزیابی آموخته ها به شكل متمركز 6 - غلبه بر مشكلات 7 - مدرسه به عنوان یك سازمان آموزشی هدف از ایجاد این‌گونه آموزشگاه عبارت است از: رشد همه جانبه دانش‌آموزان (ذهنی ، جسمی ، عاطفی و روانی) ‌ارتقاء توانایی‌ها و قابلیت‌های فردی ‌تربیت نیروی انسانی متفکر و آشنا به فن‌آوری ‌افزایش ارتقاء و مشارکت مردمی

آموزشگاه هوشمند و تاریخچه آن

مدرسه هوشمند مدرسه ای است که که کنترل و مدیریت آن بر اساس تکنولوژی کامپیوتر بوده و سیستم ارزیابی به کار رفته در آن هوشمند طراحی شده است. بطور کلی مفهموم مدرسه هوشمند در سال 1984 توسط دیوید پرکینز در دانشگاه هاروارد معرفی شد. دانش آموزان در این چنین مدارسی علاوه بر نقش یادگیرنده ، نقش فرا یادگیری نیز دارند. در این چنین مدارسی دانش آموزان اجازه دارند مرتبط با منابع درسی خود پا را فراتر گذاشته و چیزهایی را بیاموزند که بسیار فراتر از دروس سنتی می باشد. در مدرسه هوشمند ، تاکید نظام اموزشی بیشتر دانش آموز محور می باشد و دانش آموزان می توانند در هر مبحثی از دروس وارد شده و نقش یک پژوهشگر را ایفا نمایند. بطور کلی می توان گفت یکی از ویژگی های یک مدرسه خوب می تواند مقدار هوشمندی آن باشد. خصوصیات یک آموزشگاه هوشمند مدارس هوشمند دارای خصوصیات و ویژگی هایی هستند که آنها را از مدارس سنتی متمایز می کند. از جمله خصوصیات مطرح این مدارس این است که در آن معلمین قادرند با استفاده از منابع نرم افزاری و اینترنت به تدریس دروس جدید مرتبط با علایق دانش آموزان بپردازند. اغلب در مدارس هوشمند، ارزیابی ها بصورت آنلاین و بلادرنگ انجام می شود و همین امر سبب می شود که دانش اموز همیشه برای آزمون های متفاوت آماده باشد. همچنین این امر سبب می شود که معلمان بسیار ساده تر به ارزیابی دانش آموزان پرداخته و دیگر نگران تصحیح اوراق امتحانی متعدد نباشند. از آنجا که ارتباطات دیجیتالی بسیار ساده و در دسترس می باشد، یک دانش آموز در مدرسه هوشمند می تواند به راحتی با اساتید و معلمین خود ارتباط برقرار کرده و سوالات درسی و پژوهشی خود را با آن ها در میان بگذارد. ابزار مورد استفاده در یک مدرسه هوشمند از جمله ابزار مورد نیاز برای پیاده سازی یک مدرسه هوشمند می توان به موارد زیر اشاره نمود که با استفاده از سنجش تعداد همین ابزار در یک مدرسه، می توان به میزان هوشمندی آن ، تا حدودی پی برد. ویدئو پروژکتور رایانه و لپ تاپ قلم هوشمند نرم افزارهای کمک آموزشی بردهای هوشمند وب سایت به روز و کار آمد و… در نهایت می توان گفت مدرسه ای که بتواند تمامی این زیرساخت ها را فراهم کرده و از آن به نحو احسنت استفاده نماید، یک مدرسه هوشمند تلقی می گردد که می تواند فرزندان ما را در امر آموزش بسیار یاری نماید.

فضاها و امکانات

امکانات مدرسه : نرم افزار یکپارچه مدیریت  : تجهیزات کلاس مدرسه : 1 - کلاس های مجهز به امکانات آموزشی هوشمند ،وایت برد ، تابلوی گچی 1 - وب سایت اطلاع رسانی مدرسه 1 - برد هوشمند نانو ماژیکی 10 کاربره آموزش آنلاین 65 اینج 2 - وب سایت و اپلیکیشن حرفه ای  2 - تلفن گویای مدرسه 2 - دیتا پروژکتور فول پورت 3 -دارای سرمایش و گرمایش مناسب و فضای کافی 3 - اپلیکیشن همراه 4 -مجهر به دوربین مدار بسته
امتیاز دهید

نظرات و پیشنهادات