کلاس مجازی و آموزش مجازی

کلاس مجازی چیست ؟

کلاس آنلاین یک محیط آموزشی است که محدودیت زمانی و مکانی برای شرکت کنندگان آن وجود ندارد.

در کلاس آنلاین به شرکت کنندگان، آموزش از راه دور ارائه می‌شود و آن‌ها می‌توانند در یک فضای مجازی با هم تعامل داشته باشند.

این محیط آموزشی می‌تواند یک کلاس آنلاین یک نفره یا چند نفره باشد.
کلاس مجازی یا کلاس آنلاین، بخشی از سیستم LMS) Learning Management System) است.

ال ام اس، در واقع پلتفرم‌های نرم افزاری برای ایجاد، مدیریت و سازماندهی دوره‌های آموزشی آنلاین هستند که از بستر اینترنت استفاده می‌کنند تا بین دانش آموزان و موسسات آموزشی ارتباط برقرار کنند.

هدف از LMS بالا بردن قابلیت های یادگیری است که توسط عموم هم به راحتی قابل دسترس و استفاده باشد.

رعايت اخلاق و هويت کودکان در زندگي و ارتباطات اجتماعي ضرورت انساني زيستن است. اخلاق و هويت کودکان اجتماعي موجب قابل تحمل شدن تزاحمات و اصطکاک هاي اجتناب ناپذير زندگي مدرن مي شود، وگرنه انباشت برخوردها و اختلاف ها، زندگي در فضاي جديد را غيرقابل تحمل مي کند.

اين اخلاق و هويت کودکان منحصر به فضاي واقعي و زندگي اول نيست بلکه در زندگي دوم و فضاي مجازي نيز مورد نياز است و نمي توان از آن غفلت کرد.

مزایای استفاده از کلاس آنلاین چیست؟

♦با استفاده از کلاس آنلاین در وقت و هزینه صرفه‌جویی می‌شود.

♦امکان دسترسی به کلاس‌های آموزشی از طریق اینترنت و بدون محدودیت مکانی وجود دارد.

♦امکان بهره‌مندی از بهترین و باتجربه‌ترین مدرسان

♦عدم نیاز به امکانات کلاس فیزیکی، مانند میز، صندلی و سایر تجهیزات آموزشی

♦کیفیت خوب صدا و تصویر معلم و مطالب آموزشی

♦امکان به اشتراک گذاشتن اسلایدهای آموزشی، فایل‌های pdf، ویدئوهای آموزشی و… به صورت همزمان

♦فراهم بودن امکان نظارت خانواده‌ها بر روند تدریس مدرسین

♦با استفاده از کلاس آنلاین، برای تمرکز روی موضوع مورد نظر خود، قدرت انتخاب بیشتری خواهید داشت.